Σακοράφας Γεώργιος MD, PhD - Χειρουργός Θυρεοειδούς Αδένα και Παραθυρεοειδών

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Βασικός μας στόχος είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των Χειρουργικών Ενδοκρινικών Παθήσεων με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές (ανάλογα με την περίπτωση) για την άμεση αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

Μέλημα μας είναι να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας του ασθενούς, ώστε να απολαμβάνει την βέλτιστη νοσηλευτική φροντίδα μετά το χειρουργείο του.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι οι υψηλού επιπέδου χειρουργικές υπηρεσίες και το προσιτό κόστος είναι δύο πραγματικότητες που μπορούν να υπάρξουν ταυτόχρονα.

Επιδίωξή μας είναι αφενός η άρτια εκτέλεση της χειρουργικής επέμβασης, έτσι ώστε να λυθεί ριζικά και εξ αρχής (άπαξ και δια παντός, χωρίς να απαιτηθούν στο μέλλον και άλλες επεμβάσεις [επανεπεμβάσεις]) το πρόβλημα του ασθενούς, με την παροχή της καλύτερης και πλέον ποιοτικής αντιμετώπισης της χειρουργικής πάθησης θυρεοειδούς - παραθυρεοειδών και αφετέρου, η διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών νοσηλείας, έτσι ώστε η περιπέτεια της υγείας του να γίνει ανεκτή με τον καλύτερο και ανώδυνο τρόπο.

Ειδικεύσεις

Χειρουργική Θυρεοειδούς Αδένα

Λεμφαδενικός Καθαρισμός Τράχηλου

Χειρουργική Παραθυρεοειδών Αδένων

Επανεγχειρήσεις επί Υποτροπών

Ρωτήστε τον Χειρουργό

Στείλτε την ερώτηση σας
για οποιοδήποτε προβληματισμό
έχετε με τον θυρεοειδή αδένα
και τους παραθυρεοειδείς και θα σας
απαντήσω άμεσα.

ενημερωθείτε από το Blog μας